Ga naar partytent-onderdelen voor partytent onderdelen, accessoires en reserver onderdleen voor partytenten en easy up tentenGa naar ovouwbare-tent.nl voor opvouwbare tenten, uitklaptenten, easy up tenten en partytentenGa naar BiertafelPlaza voor biertafels, statafels en banken
Home    Contact    Over ons    Veel Gestelde Vragen    Download    
Verzending    Nieuwsbrief    Openingstijden    Distributeurs gezocht    

Partytenten, accessiores en meer

Nog geen producten in uw winkelwagentje


Virtuele Tour

Virtuele tour

Acties

Partytent acties en aanbiedingen in de koopjeshoek

Bedrukkingen

Partytent bedrukken met uw logo of reclame

Zoek:  

Easy up tent

Welkom bij Partytentplaza! Bent u van plan om een Easy up partytent te kopen welke u snel kunt opzetten zonder al teveel werk? Dan is deze opvouwbare partytent voor u de uitkomst. De Easy Up partytent is op te zetten binnen 60 seconden en is geschikt voor gebruik in de tuin, op evenementen en op de camping.

Wij hebben Easy Up tenten beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Onze Easy Up tenten zijn leverbaar met zowel een polyester tentdoek met PVC coating als een volledig PVC tentdoek waarvan de witte PVC tentdoek deels brandvertragend getest zijn.

Easy up tent polyester met PVC Coating en PVC

Onze Easy up tenten polyester met PVC Coating zijn verkrijgbaar in 3 verschillende prijsklassen. Platinum, Silver en Bronze. Easy up tenten groter dan 3 bij 3 meter vallen allen in de Platinum klasse en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. De PVC coating aan de binnenzijde van de Easy Up tent zorgt ervoor dat deze tentdoek waterbestendig is.

De andere Easy Up tent variant heeft een tentdoek volledig van PVC. PVC is een brandvertragend materiaal en is daardoor uitermate geschikt voor evenementen. Onze witte Easy Up tenten zijn brandvertragend gecertificeerd en deels brandvertragend getest.

Wij leveren de Easy Up partytent in maten van 2 bij 2 meter tot 8 bij 4 meter. Wanneer u op zoek bent naar een grotere partytent verwijzen wij u graag door naar de partytenten pagina.

Easy Up tent Accessoires

Voor de Easy up partytent hebben wij verschillende topaccessoires in ons assortiment, van zijwanden, scharniertafels tot opbergkisten. Al onze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Wanneer u advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste Easy Up tent kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Partytentplaza.nl   |   Almere: 036-5468294 / 06-26598400   |   Uden: 06-26756600   |   info@partytentplaza.nl